Kategorier
Betalt indhold Guides

Bedste ting til baby

Når man bliver forældre er der kun en ting der gælder, og det er at finde de bedste ting til baby. Det gælder både hverdagsprodukter som bleer, skumklude, vaskemidler og rengøringsmidler, og det større produkter som seng, tøj, legetøj og andet udstyr.

I denne artikel vil jeg give nogle pointers til hvordan du vælger de bedste ting til baby allerede fra start af.

Baby magasin/blad

Et godt sted at starte er at søge inspiration og information i et baby blad el. magasin, hvad end det er fysisk el. online. Der er masser af gode magasiner online og et par fysiske blade der giver rigtig god info om en bred vifte af ting, herunder anbefaler jeg nogle:

Der er masser af andre derude og tit vil du støde på dem alligevel i din produkt research, når du søger i Google. De giver gode reelle informationer og anbefalinger du godt kan tage imod.

Terminsgrupper og mødregrupper

Et andet godt sted at finde information og inspiration er i terminsgrupper og mødregrupper.

Terminsgrupper er noget du selv skal opsøge, da du ikke bare bliver sat i en. I dag er det heldigvis nemt at finde andre ventende forældre med termin i samme måned som en selv via facebook el. andre fora på nettet. Her kan du hurtigt blive medlem og få al mulig værdifuld information fra mødre i samme situation som dig.

Mødregruppe bliver du automatisk sat i i den kommune du bor i, det er kun et tilbud, men det kan klart betale sig at takke ja, da man kan dele sine tanker og læringer som mor med andre der kan bruge og hjælpe med at svare og bakke om om det.

Det er efter min mening de bedste steder at finde information om de bedste ting til baby. Det er selvfølgelig også altid en god idé at rådføre dig med de eksperter i form af læger, jordemødre og sundhedsplejersker du møder på din vej under graviditeten, da de har værdifulde input.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *