Kategorier
Guides

Bøger til kommende fædre

Det kan være ligeså svært hvis ikke sværere for en mand at forberede sig på at man skal være far og tage sig af et lille barn, der faktisk ikke kan ret meget selv. Det er et kæmpe ansvar, men alligevel et ansvar der kan være svært at forstå før man står der.

Heldigvis er der en lang række gode bøger om at blive far og disse bøger har jeg samlet i denne artikel. Det er både humoristiske, lærerige og mere fagligt anlagte bøger, som du som kommende far kan få glæde af.

Thomas Skov – Hvad enhver far bør vide

Thomas Skov er kendt for hans humor i diverse TV-programmer fra DR. Han er altså også blevet far og har skrevet en masse kloge ord til andre kommende fædre, om det at blive far.

Du skal være far, og du har 40 uger til at fatte det!

Dette er nok en af de mest populære graviditetsbøger til mænd, som der er udkommet i de seneste år.

Graviditetskalender for mænd

Vil du gerne kunne være på forkant med alt det din kæreste/kone kommer til at snakke om under graviditeten, så er denne bog som lavet til dig.

Det er en bog der tager dig i hånden uge for uge og guider dig kort og præcist til det du bør vide om graviditeten og fostrets udvikling. En lille håndbog om graviditeten til mænd om man vil.

Familiefar i knibe

Sebastian Klein kender man normalt fra børne-tv og børnebøger, men han er altså også familiefar og har en hustru og to drenge. I denne bog fortæller han meget mere om det og hvordan det er at være en rigtig familiefar.

Gravid uge for uge – Graviditetsbog også til mænd

Denne bog anbefaler vi også i vore liste over graviditetsbøger, som generelt er gode at læse for den gravide. Vi anbefaler den begge steder fordi det er en meget generel og fagligt baseret bog, som du altså kan læse og få rigtig meget faglig viden ud af.

Du skal være interesseret i det faglige omkring graviditeten og fødslen for at du synes denne bog er interessant, men om ikke andet er det et fantastisk opslagsværk, hvis du står og er i tvivl om noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *