fbpx
Kategorier
Guides

Bøger til kommende fædre

Det kan være ligeså svært hvis ikke sværere for en mand at forberede sig på at man skal være far og tage sig af et lille barn, der faktisk ikke kan ret meget selv. Det er et kæmpe ansvar, men alligevel et ansvar der kan være svært at forstå før man står der.

Heldigvis er der en lang række gode bøger om at blive far og disse bøger har jeg samlet i denne artikel. Det er både humoristiske, lærerige og mere fagligt anlagte bøger, som du som kommende far kan få glæde af.

Bøger om at blive far er vigtige

Det er super vigtigt og super godt at der er nogle gode bøger om at blive far, da det er en stor omvæltning i livet. Rigtig ofte handler graviditet og børn om kvinde (med rette), men det er også vigtig at der bliver sat fokus på mandens rolle og ikke mindst at man som man kan finde viden og inspiration i bøger.

Disse bøger er skrevet af mænd der selv er blevet fædre og efterfølgende har haft noget på hjerte om det at blive far. Netop derfor er disse bøge gode, sjove og underholdene at læse hvis du skal være far eller allerede er blevet far.

Thomas Skov – Hvad enhver far bør vide

Hvad enhver far bør vide bog af Thomas Skov

Thomas Skov er kendt for hans humor i diverse TV-programmer fra DR. Han er altså også blevet far og har skrevet en masse kloge ord til andre kommende fædre, om det at blive far og trækker også på viden fra andre fædre der er blevet interviewet til bogen.

Du skal ikke se denne bog som en manual til at blive den perfekte far eller få de tips og tricks der virker hver gang baby skal sove, nej det er mere en sjov bog hvor du vil kunne nikke genkendende til de oplevelser der skrives om, og så vil du få betryggende råd og tanker med på vejen, som gør at du selv kan slappe mere af i det at være far.

Du skal være far, og du har 40 uger til at fatte det!

Du skal være far og du har 40 uger til at fatte det bog

Dette er nok en af de mest populære graviditetsbøger til mænd, som der er udkommet i de seneste år. Denne bog er skrevet netop fordi der ikke var andre gode bøger om at blive far på det tidspunkt. Med andre ord er det den bog forfatteren Thomas Oldrup selv manglede da han fandt ud af at han skulle være far.

Det er bog der er meget baseret på hans egen oplevelse af det at blive far, for det er ikke nødvendigvis en rolle der kommer helt af sig selv. Du får en masse tanker og råd med på vejen som de fleste fædre også gør med og funderer over.

Graviditetskalender for mænd

Vil du gerne kunne være på forkant med alt det din kæreste/kone kommer til at snakke om under graviditeten, så er denne bog som lavet til dig.

Det er en bog der tager dig i hånden uge for uge og guider dig kort og præcist til det du bør vide om graviditeten og fostrets udvikling. En lille håndbog om graviditeten til mænd om man vil.

Gravid uge for uge – Graviditetsbog også til mænd

Denne bog anbefaler vi også i vores liste over graviditetsbøger, som generelt er gode at læse for den gravide. Vi anbefaler den begge steder fordi det er en meget generel og fagligt baseret bog, som du altså kan læse og få rigtig meget faglig viden ud af.

Du skal være interesseret i det faglige omkring graviditeten og fødslen for at du synes denne bog er interessant, men om ikke andet er det et fantastisk opslagsværk, hvis du står og er i tvivl om noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.