fbpx
Kategorier
Guides

Gaver til gravide

En gravid kvinde fortjener i høj grad noget forkælelse, af sin partner ja, men også af hendes nærmeste familie og venner. Det er altid en god idé at give en lille gave til en der er gravid, da det kan være rigtig hårdt både fysisk og psykisk og lidt glæde hist og her kan gøre rejsen meget lettere.

Denne liste med gaveideer til gravide er selvfølgelig også relevant hvis du skal give en fødselsdagsgave eller julegave til en der er gravid, for der er højst sandsynlig nogle af disse ønsker på listen.

The Lady Box – Skønhedsprodukter

Eksempel på LADYBOX abonnementskasse.

Graviditeten og de mange hormoner kan ændre meget fysisk ved kroppen, som kan gøre at man som gravid ikke føler sig helt tilfreds med sit udseende og i takt med at maven bliver større kan det bliver en større udfordring at føle sig smuk.

Derfor er forkælelse der kan hjælpe på denne opfattelse selvfølgelig velkomment hos enhver gravid. En Lady Box er fyldt med lækre cremer, make-up og andet velvære. Selvfølgelig er graviditeten der en gravid stråler mest, men det er ofte kun os andre der ser dette!

Graviditetsmassage

En graviditet tager hårdt på en kvindes krop og der kan være mange ømme led og muskler rund omkring. Derfor vil en graviditetsmassage være velkomment af de fleste gravide kvinder.

Der er mange muligheder for at finde en graviditetsmassage, vi vil anbefale at du køber et oplevelsesgavekort til f.eks. Arndal Spa i København eller Helle Thorup i Århus, men du kan også tage et kig på denne side over graviditetsmassage.

Graviditetspude – Bedre søvn

Billede af Bbhugme graviditets- og ammepude

I forlængelse af det med massagen og den ømme krop hos den gravide, så påvirker det også nattesøvnen og kan give generelt ubehag når hun skal sidde eller ligge i forskellige stillinger. En løsning på dette problem er en graviditetspude, som i høj grad aflaster den gravide når hun sidder, ligger og sover.

Igen er der mange forskellige graviditetspuder at vælge imellem, men vi anbefaler denne fra Bbhugme, som også kan bruges som ammepude efter fødslen. Du kan med fordel læse vores guide til valg af graviditetspuder.

“Fårking gravid” eller “40 uger inden”

Det kan være yderst betryggende at vide der er andre der er og har været i samme situation som en selv når man er gravid og finde ud af hvordan de har haft det. Hvilken bedre måde end at lære om dette igennem en sjov bog.

Disse to bøger kan enhver kvinde relatere til og så er de ovenikøbet også humoristiske, og alt hvad man kan se fra et lidt humoristisk perspektiv gør det nemmere at være i. Giv en eller begge af disse bøger af Sofie Linde og Cana Buttenschøn i gave.

Sofie Linde Fårking Gravid bog
Fårking Gravid af Sofie Linde
Cana Buttenschøn 40 uger inden bog
40 uger inden af Cana Buttenschøn

“Den Gravide” plakaten

“den gravide”-plakat af Dialægt

Plakater er super populære at give i gave, det er pæn vægkunst og nemt udskifteligt hvis man vil have ny dekoration på væggen. Især to plakatmærker og kendt fra Løvens Hule har formået at få stor succes: Dialægt og Citatplakat, som nu er slået sammen til et firma.

Dialægt er kendt for deres sjove plakater der samler små ordsprog og sjove ting man sige om bestemte befolkningsgrupper. De har blandt andet lavet denne plakat der henvender til dem der er gravide og vil kunne nikke genkendende til de ting der står på den. En sjov gave til hende der er gravid.

Pris: 249,00-898,00 kr. (alt efter størrelse og ramme)

Graviditetskjole fra Expectations CPH

Expectations CPH laver unikke kjoler til alle lejligheder specielt til gravide. Hvad end du skal giftes, til gallafest eller bare vil have en pæn hverdagskjole, så er dette stedet af finde en graviditetskjole eller -nederdel.

Forkæl den kommende mor med en gave der giver hende mulighed for at dresse up og tage en tur i byen at spise eller til fest. Kjolerne har fornuftige priser og er i meget lækker kvalitet. Tag et kig på udvalget eller køb et gavekort.

Priser fra: 595,00 kr.

Fodspa – Velvære til fødderne

Sammenklappeligt fodspa fra Zenkuru

Fødderne kan være et ømt punkt under graviditeten. De kan hæve, gøre ondt, være svedige osv. derfor kan et dejligt fodbad være velkomment i ny og næ. Men hvorfor ikke forkæle den gravide med et lukses fodbad i form af et lille fodspa inkl. det hele.

Det lille foldbare fodspa er meget mere end bare et dejlig varm fodbad. Det massere også fødderne med vibrationer og luftbobler, hvilket bag efter giver en super afslappende fornemmelse.

Pris: 369,00 kr.

Trimester gavepakke (Mammabox)

Graviditeten er opdelt i 3 trimestre, hvor hvert trimester har hvert sit kendetegn. Der er altså forskel på hvad man oplever som gravid alt efter hvilket trimester man er i, men nogle webshops har lavet såkaldte trimester pakker der indeholder godter og forkælelse til hvert enkelt trimester.

Det er en super gave at give til gravide, da du vil ramme spot on næsten hver gang, så længe du har styr på hvilket trimester den gravide er i. Køb en trimester gaveæske fra enten Mammashop eller Buump og skab stor glæde.

Se trimesterpakker fra Mammashop
Se trimesterpakker fra Buump

Økologisk yogamåtte

ecoYoga yogamåtte af naturgummi.

Graviditetyoga er meget populært hos gravide, da det styrker kroppen til fødslen og udstrækker og løsner muskler og led på en krop der gennem 9 måneder bliver presset til det yderste.

Gør oplevelsen af gravid yoga endnu bedre med en lække yogamåtte fra ecoYoga uden PVC og hormonforstyrrende ingredienser. Den er lavet af naturgummi og har en dejlig overfalde der også er skridsikker. Ikke bare er den god mod dig, men den er også lavet miljøvenligt og dermed god mod den verden vi lever i.

Pris: 499,00 kr.

Pakkekalender til gravide

Adventskalender el. pakkekalender til kommende mor.

Ovenfor har du fået et hav af gode julegaveideer til den kommende mor, men du kan også droppe julegaven og lave/købe en pakkekalender i stedet for. En pakkekalender vare længere og giver noget at glæde sig til hver dag for den kommende mor.

Du kan kaste dig ud i at finde 24 pakker selv eller måske holde det til en adventskalender med bare 4 gaver, men du kan også købe en færdiglavet pakkekalender med lækkerier og spare dig selv for en masse besvær.

Ztrengz Beauty Oil – Skønhedsolie til kroppen

Ztrengz Beauty Oil med Omega 3-6-9.

Apropos skønhedsprodukter som du får masser af i The Lady Box, så kan vi også anbefale Ztrengz Beauty Oil som en gave til gravide. Det er en skønhedsolie der spises/drikkes og giver skønhed indefra ved at tilføre essentielle fedtsyre i form af Omega 3-6-9.

Det er en eksklusiv oliemix der indeholder 10 forskellige olier, som alle har deres formål i blanding og gør noget godt for kroppen. Der er kun naturlige ingredienser i Ztrengz olie. Olien kan bruges af alle.

Pris: 299,00-429,00 kr. (rabatkode: NEWSTART)

Gaver til kommende mor

Gaver til gravide er også gaver til den kommende mor, og den kommende mor ønsker sig højst sandsynlig en masse lækre ting til sit kommende barn. Derfor kan du i vores liste med gaveideer også finde en masse babyudstyr, da det netop er noget en kommende mor enten ønsker sig eller vil blive overrasket over hvor meget glæde hun kan få ud af den.

Blomster

Blomster varmer i de flestes hjerter og det er en nem gave at give da du kan bestille online og få den leveret lige til døren. Det er sådan en gave der bare fungere hver gang.

Du kan med fordel pifte gaven lidt op med selvforkælelse i form af chokolade og lidt lækre specialiteter, som man ofte kan tilføje hos online blomsterhandlere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.