Bøger om graviditet

Bøger om graviditet – læsning i lange baner!

Hvis du gerne vil bruge ventetiden på at læse en masse om graviditet, baby og den første tid, så bugner hylderne af bøger! Der er alt om graviditet, motion, tvillinger og trillinger, fosterudvikling uge for uge og det, du kan forvente, når baby er født; ernæring, udvikling, sundhed og din krop efter graviditeten. Du kommer bestemt ikke til at kede dig, imens du venter.

Brug denne tid i dit liv til at slappe af og forberede dig på den helt fantastiske proces, der lige nu finder sted inde i din krop.

Om du vil købe bøgerne eller låne dem på biblioteket, er op til dig. Her er nogle eksempler på læsning om dig, din krop, motion og kost:

ItemImageBeskrivelse:

Gravid uge for uge giver dig svar på de mange spørgsmål , der melder sig, fra det første ønske om at blive gravid, til du står med din baby i armene. Uge for uge giver bogen oplysninger om fosterets udvikling, den gravide krop og de undersøgelser, du skal til under graviditeten. Ud for hver uge er der plads til at skrive egne notater, så bogen senere kan blive et minde om (den søde ventetid)/din graviditet. Udover uge for uge-delen er der [særskilte] afsnit, der går i dybden med: – kost – vitaminer og mineraler – alkohol og rygning – motion – gener under graviditeten Gitte Dencker (f. 1961) er uddannelsesansvarlig jordemoder på Frederiksberg Hospital. Hun har arbejdet som jordemoder siden 1988 og har desuden skrevet Fødselshjælperen – en håndbog til ledsageren (2000) og Fødslen trin for trin (2003). (Kilde: Saxo.com)

Bestil GRAVID – uge for uge her

ItemImage (1)Beskrivelse:

Politikens Graviditetsbog er det mest omfattende danske opslagsværk om graviditet og fødsel. Bogen rummer den nyeste viden om graviditetens og fødslens forløb. Bogen fortæller om din hverdag som gravid, hvordan fødslen foregår, og hvordan I får den bedste start som nye forældre. Politikens Graviditetsbog foreligger nu i en opdateret udgave med nye selvstændige kapitler om bl.a. graviditet og overvægt. Derudover giver bogen en grundig gennemgang af graviditeten uge for uge med barnets udvikling, gode råd om kost, motion og livsstil, den psykiske udvikling hos forældrene under graviditeten og meget andet. (Kilde: Saxo.com)

Bestil Polikens Graviditetsbog her

ItemImage (2)Beskrivelse: En grundbog om graviditet og fødsel med svar på alle spørgsmål fra undfangelse til fostrets udvikling, sundhed under graviditeten, fødsel og barsel. Bogen er skrevet af et forfatterpanel af danske forfattere, som alle er eksperter på deres område. Bogens kapitler: Frugtbarhed, Sundhedsvæsenets tilbud, Barnets udvikling, Genetik og prædiagnostiske undersøgelser, Lægevidenskabens tilbud, Kost, Den gravide krop, At blive mor, Sex og samliv, Familiedannelse, Fødslen Naturlig smertelindring under fødslen, Medicinsk Smertelindring, Akupunktur under fødslen Når drømmen brister Sorg og tab ved abort Barseltiden Lov og Ret Graviditetsbogen er en gennemrevideret udgave af Aschehougs store graviditetsbog og udkommer i et nyt, moderne layout med flere nye kapitler. Bogen er en del af en serie af grundbøger fra Aschehoug, der desuden omfatter Babybogenbogen og Navnebogen. (Kilde: Saxo.com)

Bestil Politikens Graviditetsbog her

Efter vores lille øjesten blev født brugte vi denne babykalender til at holde styr på amning osv.

ItemImage (3)Beskrivelse: En moderne og fuldt opdateret klassiker. Med Babykalenderen får du uge for uge al den viden og inspiration du har brug for det første år med din baby. Du får fakta, lege, ´barnets bog´, dagbog, scrapbog, døgnkalender og meget mere – alt sammen i én bog, og super let at bruge. Nu i 7. udgave – solgt i 35.000 eksemplarer Bogen har website, facebook og nyhedsmail – se www.babykalenderen.dk Gem bogen: Engang i fremtiden bliver bogen en enestående gave at give videre til næste generation – om dengang den nye far/mor selv var baby. (Kilde: Saxo.com)

Bestil Baby kalenderen her

article_separator