Kategorier
Guides

Bedste graviditets-app 2021

Få personlig jordemoder, konsultationer, 25+ kurser, fødselsforberedelse mm. på Gravid.dk

Start i dag

Det er så meget nemmere at følge og holde styr på sin graviditet med en gravid app. Sådan en app kan hjælpe dig med at tracke din graviditet og du har altid en lille guide i lommen der kan fortælle dig om forløbet uge for uge og vejlede dig om symptomer.

Vi har været de mest populære graviditetsapps igennem, for at finde ud af hvilke funktioner de har, hvad det gør godt, hvad de gør skidt og udvalgt vores favoritter.

Babyplano – Graviditet & Baby

Se videoen og få et hurtigt overblik over de vigtigste funktioner i app’en.

Der er mange graviditetsapps at vælge i mellem i App Store, og for at gøre det mindre forvirrende for dig, har vi udvalgt en som vi synes er meget anbefalelsesværdig, har gode funktioner og de bedste fremtidsudsigter, det er Babyplano – Graviditet & Baby app.

Highlight fra app’en

 • Deler ikke dine personlige data med tredjepart.
 • Lækkert graviditetsoverblik.
 • Stærk på indhold om symptomer, fødsel og uge for uge mm.
 • Babynavne – hjælp til at finde et godt navn til din baby.
 • Tjeklister til hospital, babyting, jordemoder osv.
 • Baby udviklinger efter endt gravidtet.

Privatlivets fred

En af de ting vi bedste kan lide ved Babyplano, er at den data du indtaster om din graviditet IKKE bliver delt med andre tjenester, der derved kan bruge og misbruge din data til markedsføring. Babyplano holder al data anonymiseret inhouse.

Følg graviditeten uge for uge i app’en

Du kan følge graviditeten uge for uge i Babyplano, og det der er fedest ved Babyplano’s uge for uge tekster er at du får en tekst både til den gravide, om fosteret/babyen og henvendt til partneren. Det er altså en app for alle. Disse tekster er gratis i app’en.

Gravid app til far (partner)

Som sagt er der dedikeret tekster til dig som partner eller kommende far, og det er et rigtig stort plus, da det sætter fokus på det man oplever af følelser som den der står ved siden af den gravide, samt giver gode råd til at tackle de følelser der jager rundt i den gravides krop.

Godt indhold om graviditet og baby

Der er rigtig meget godt indhold om graviditeten, de symptomer og gener du kan opleve, om fødslen – frygten ved den, faserne osv. Der kommer dagligt nyt indhold i app’en så du kan holde dig opdateret med den seneste udvikling.

De bedste funktioner

Babyplano har eller får snart alle de bedste og mest nødvendige funktioner man kan ønske sig i en graviditetsapp. Der kommer til at være en guide til babynavne, ve-tæller, tjeklister og så bliver den udvidet med en hel indholdssektion om baby, altså tiden efter fødslen.

Andre gravid apps

For at artiklen ikke bliver for ensidig, så kan du herunder se en lister over andre graviditetsapps der kan downloades. Mange af dem deler data med tredjepart, men nogle af dem er også længere i udviklingen end Babyplano er, og har derfor flere funktioner.

 • Graviditet+ – Ejet af Philips Avent og sender derfor data og promovere Philips produkter i app’en. Af samme grund af den helt gratis, da du betaler med dine data.
 • Preggers – Svensk app med mange gode funktioner, og også populær.
 • Kinedu – Engelsk app til graviditet og baby, men med primært fokus på baby.
 • Flo – Meget populær menstruationsapp og graviditetsapp, men også meget udskældt for at dele data med tredjeparter og dermed ikke bevare privatlivet over den meget sensitive data de får.
 • Preggo
 • Hello Belly – Engelsk app der er stærk på content, men mangler funktionalitet.
 • Preglife – Populær svensk app, med nogle gode funktioner.
 • Gravid – Lavet i et samarbejde med Sundhedsstyrelsen og Jordemoderforeningen, men med et meget begrænset udvalg af funktioner.
 • Gravid dag for dag – Simpel app med info om graviditeten dag for dag hvilket dog ikke giver mening i min optik.

Nu er du godt forberedt til at hente din graviditetsapp og følge samt tracke graviditeten uge for uge og dag for dag i din app.

Vi har kun kigget på apps til iOS altså iPhones og kan derfor ikke sige noget om kvaliteten af disse apps til Android telefoner, ej heller om disse apps findes til Android telefoner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.