Kategorier
Guides

Graviditetsmassage

Få personlig jordemoder, konsultationer, 25+ kurser, fødselsforberedelse mm. på Gravid.dk

Start i dag

Kroppen er øm, den er tung at bære på og muligvis har du smerter der kommer og går. Sådan ser en graviditet ud for rigtig mange, især når man går ind i sidste halvdel af graviditeten. Heldigvis findes der noget der hedder graviditetsmassage, og her er der en oversigt over behandlere i forskellige danske byer, samt anbefalinger til massageapparater du kan bruge under graviditeten.

Dette er en guide til udvalgte massage behandlere i nogle af Danmark store byer eller forstæder. Du kan sagtens finde langt flere massører der tilbyder graviditetsmassage, men disse herunder har fokus på det.

Hvornår må jeg få gravid massage?

Du kan i princippet vælge at få det lige når du vil, da der ikke er nogle love omkring det at give massage til gravide. Typisk ser man behandlerne og massørerne begrænse deres tilbud til en periode i graviditeten, hvor risikoen for at der gør noget galt i graviditeten er lille.

Det ofte fra graviditetsuge 12-34 at massører og andre behandlere tilbyder massage til gravide, hvis de har valgt at begrænse det. Vi anbefaler også at gøre det i denne periode. Der er ikke noget farligt ved at få massage som gravid!

Du kan også sammen med din partner lave rebozo massage, der er en særlig massageform til gravide, hvor man bruger et tørklæde. Rebozo er godt at bruge helt frem til graviditeten slutning.

Graviditetsmassage i København

I København har vi selvfølgelig ikke bare taget en massør med, men fundet et par stykker så du har noget at vælge imellem. På den måde risikere du heller ikke at den massør du kontakter ikke har tid, så kan du hurtigt finde en anden mulighed for graviditetsmassage i København her.

Arndal Spa gravid massage

Arndal er et af de mest populære spa-valg i København og så ligger det helt tæt på centrum af byen, hvilket gør at det er nemt for langt de fleste at lave et visit hos Arndal Spa.

Deres ydelser er en kombination af Spa og behandlinger, og en af de behandlinger de tilbyder er graviditetsmassage. Med denne behandling vi sender dig videre til herunder, får du:

  • 25 min. graviditetsmassage
  • Frugt og te til nydelse i loungen
  • Ubegrænset adgang til spaområde

Klinik DOA i Kropskompagniet

Kropskompagniet er et behandlerfællesskab i hjertet af København. En del af fællesskabet er Klinik DOA, som tilbyder graviditetsmassage blandt andet.

Massage til gravide tilbydes i dette tilfælde som en del af en oplevelsesgave fra GO DREAM og består af en times behandlingstid af de kropsdele du helst vil have masseret. Det anbefales at du booker en tid mens du er mellem uge 12-34 og undgå parfumerede massageolier.

SMUK

SMUK er også en klinik i København, men denne gang er vi ude på Amager eller nærmere bestem Islands Brygge – Bryggen. Det er Åsa der står bag klinikken SMUK, men siden opstarten er der kommet flere behandlere til.

Graviditetsbehandlingen består af 60 min. massage som er med til at afspænde og afslappe kroppen. Massagen bliver tilpasset den enkelte gravides behov, så du får massage præcis der hvor du er øm eller har ondt.

Velværehuset på Østerbro

Er du en rigtig Østerbro-mor, så kan det være at velværehuset på Østerbro i København er det rigtig valg for dig. De tilbyder nemlig graviditetsmassage samt en masse andre behandlinger, og selvom du ikke bor på Østerbro er der en masse arbejdspladser og det er nemt at komme der til med offentlig transport.

Der tilbydes gravid massage fra 12. graviditetsuge, vent evt. til efter en nakkefoldsscanning. Behandlingen vare alt fra 30-120 min. og der er mulighed for at kombinere behandlinger. Den deal vi henviser til er til ca. 1 times massage her eller 10+ andre steder i landet.

Graviditetsmassage på Frederiksberg

Nogle vil mene at Frederiksberg er en del af København, men det er så tæt befolket et område at vi i dette tilfælde godt kan dele det op hver for sig. På Frederiksberg har vi udvalgt to graviditetsmassører.

Ny Krop

Frederiksberg byder på nogle helt unikke butikker og behandlere i et lille bymiljø der er super hyggeligt at færdes i. Det er fortsat hyggeligt når du kommer ind på klinikken Ny Krop på Frederiksberg for at få din gravid massage.

Her står Nicolai Eriksen klar til at give dig en god klassiske gravid massage. Behandlingen vare ca. 1 time og er med til at behandle de mest almindelige gener under graviditeten væske i ben og fødder, ondt i baller og lænd, smerter i nakke og skuldreregionen.

Le Luma

Le Luma er placeret to steder i landet – i den store by på Frederiksberg og i sydsjællands midtpunkt, Vordingborg. Det er en klinik der tilbyder kosmetologiske behandlinger og skønhedsbehandlinger. Massage tilbydes med særligt fokus på den gravide krop.

For bare 600 kr. får du altså 1 times behandling i den skønne Le Luma klinik på Frederiksberg eller i Vordingborg, der er frit valg, og kan gå derfra med en gravid krop der igen er til at holde ud at være i.

Graviditetsmassage i Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by med masser af ungt liv, der også betyder at der er mange gravidteter og fødsler. Derfor er der selvfølgelig også flere gode muligheder for at få gravid massage i Aarhus og omegn. Herunder har vi fundet nogle rigtig gode klinikker og spa-steder der tilbyder graviditetsmassage.

Helle Thorup gravid massage

Helle Thorup er kendt behandlingssted i Aarhus, som tilbyder alverdens slags behandlinger indenfor skønhed, hudpleje og kropsvelvære. Du kan blandt andet få ansigtsbehandling, fodbehandling, hudplejebehandling og selvfølgelig også graviditetsmassage.

Det er en luksusmassage og oplevelse du får hos Helle Thorup som gravid. Du får både kropsmassage og ansigtsbehandling og en samlet behandlingstid på ca. 80 minutter. Der er en time til massage og derefter 20 min. til ansigtsbehandling.

Pure Nature gravid behandling i Beder

Beder ligger i nærheden af Aarhus, men er en lille by ude på landet. Her finder du behandlingsstedet Pure Nature, som ikke bare kan tilbyde graviditetsbehandling men også fuldt spa. Det er et sted for alle der vil have et lille skud velvære i hverdagen.

I alt får du 2 timers forkælelse som en del af denne oplevelse. 30 min. mælkebad, 35 min. gravid massage, urtefodbad, fodmassage, peeling og pedicure, te og koldt at drikke, samt chokolade, frugt og nødder. Pure Nature Spa & Wellness har kun udannede behandlere og blev i 2016 nomineret til Danish Beauty Awards.

Graviditetsmassage i Birkerød

Birkerød ligger i nærheden af Hillerød, Allerød, Lillerød, Lynge og Holte, hvorfor du sagtens kan komme herfra, for at få graviditetsmassage på klinikken Life Energies der ligger lige ved siden af Birkerød S-togs station.

Det er en behandling på ca. 1 time, hvor du får fuld kropsmassage eller hvad du vælger at prioritere. Du har desuden mulighed for at vælge mellem 10+ andre behandlere ved køb af denne deal.

Graviditetsmassage i Fredensborg

Fredenborg er også i nærheden af Hillerød, men er generelt en gateway til det meste af Nordsjælland, hvorfor du snildt kan komme kørende hertil for at få massage hvis du bor i Nordsjælland. Graviditetsmassagen fås hos klinikken Yellow House Massage i Fredensborg.

Det er et lille sted ude på landet udenfor Fredensborg og ikke så nemt at komme til hvis ikke man har bil. Behandlingen består af ca. 1 times massage.

Graviditetsmassage i Fredericia

Køge

Lejre

Nykøbing Sjælland

Odense

Vordingborg

Massageapparater til gravide

Nakkemassage

Fodmassage

Rygmassage

En kommentar til “Graviditetsmassage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.