fbpx
Kategorier
Guides

Graviditets- og ventetøj

Hvad end du kalder det graviditetstøj eller ventetøj, så er det altså det samme, og det er den type tøj du har brug for under graviditeten når din mave og krop begynder at vokse. Det er ikke noget man ønsker at bruge, men det bliver simpelthen en nødvendighed.

I denne artikel skriver vi en helt masse om hvor du skal købe dit graviditetstøj, og anbefaler det ventetøj du bare ikke kan undvære under en graviditet.

Hvor skal jeg købe graviditetstøj?

Der er mange steder du kan købe graviditetstøj både lokalt og online. Her anbefaler jeg de bedste steder at købe ventetøj på nettet. En ting jeg altid vil anbefale når du skal købe ventetøj, det er at købe så lidt som muligt og kun det mest nødvendige. Der er ingen grund til at købe en helt ny garderobe for 9 måneder at dit liv, købe i stedet en ekstra oversize skjorte eller andet almindeligt tøj der kan bruges under en graviditet.

Milker – Ammetøj og ventetøj

Milker er et dansk brand der har mest fokus på at producere ammetøj til den nybagte mor, som skal være med til at gøre amningen lettere. De laver dog også unikt vente- og graviditetstøj og som de selv siger det:

Det er naturligvis også vigtigt for os, at den nye mor allerede under graviditeten har mulighed for at klæde sig smart og moderne. Derfor har Milker udviklet et særligt udvalg af ventetøj i den særlige Milker stil.

Milker.dk

Du kan få alt slags ventetøj og ofte er det tøj der fortsat kan bruges under amningen, hvilket er super smart da det forlænger tøjets brugstid markant. Det der fylde mest i deres ventetøjs udvalg er klart kjoler, nederdele og toppe, men her er der til gengæld også så mange at der er noget til enhver smag. Du kan selvfølgelig også finde basics som BH’er, trusser, strømpebukser og leggins.

Klik på knappen herunder for at gå til Milker og scrolle igennem deres ventetøj. Der er altid et udvalg af produkter på udsalg.

Mammashop

Mamamilla

Ventetøj du bare skal eje!

Graviditetsbukser

Graviditetsstrømpebukser

Strømpebukser er en vigtig beklædningsgenstand for de fleste kvinder og det ændre sig sjældent under en graviditet. Ydermere er de faktisk meget behagelige at have på under i graviditet, da de sidder tæt og det kan være en rar følelse at have. På et tidpunkt sidst i gravidteten kan det dog også blive tilpas besværligt at få strømpebukser på og her kan et par graviditetsleggins anbefales i stedet.

Graviditets BH’er

Noget af det mest ubehagelige under en graviditet kan være en BH. De klassiske BH’er passer sjældent i størrelsen hele graviditeten igennem, ofte faktisk kun de første uger da brysterne er noget af det der vokser først, og de klassiske BH’er er ikke lavet til super komfort under i graviditet. Med andre ord du skal altså have fat i en særlig BH til ventetiden som gravid.

Populære ventetøj mærker

Milker

Carriwell

Mamalicious

Momkind

Abecita

Cache Coeur

Boob

Joha

Wombat & Co.

Noppies

Zizzi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.