Om Ugeforuge.dk

Graviditeten er for alle der oplever det et rigtig vigtigt tidspunkt i livet og på Ugeforuge.dk har du siden 2009 kunne læse om udviklingen hos mor og baby gennem en hel graviditet, som kan vare ved op til 42 uger.

Da vi over tog siden i 2019, er det med en ambition om at blive Danmarks største website for gravide. På sigt vil du kunne få svar på alle tænkelige spørgsmål der dukker op under en graviditet her på siden. Der er allerede sket en del siden vi overtog driften af siden:

  • Nyt design
  • Opdateret indhold
  • Udvikling af nyt indhold: artikler, guides, produktanmeldelser mm.
Graviditet uge for uge
Vores nye logo

Det stopper ikke her, vi vil fortsætte indtil vi er bedre og mere omfattende end de alternativer du finder.

Faglig viden – egne erfaringer

Al information vi skriver om her på siden er baseret på faglig viden når det drejer sig om alt det sundhedsfaglige vedrørende en graviditet eller egen erfaring når det kommer til produkter og services der kan bruge under en graviditet.

Den faglige viden har vi pligt til at ligge os op ad, da vi ikke vil vildlede dig i en jungle der er stor nok i forvejen. Derfor bruger vi altid kilder som Sundhed.dk, hospitaler eller bøger skrevet af f.eks. jordemødre.

Egne erfaringer er værdifulde når det kommer til produkter, løsninger på udfordringer og meget andet der kan hænde under en graviditet. Ligesom vi bruger vores egen erfaring, elsker vi også at medtage erfaring fra vores brugere, hvorfor det er muligt at kommentere på alle vores artikler, guides og produktanmeldelser.

Et eksempel kunne være vores artikel om graviditetspuder, hvor vi selv har prøvet puderne og dermed ved hvilken betydning de kan have under graviditeten. Vi husker selvfølgelig altid et en graviditet er individuel og alt gælder derfor ikke for alle.

Hvad kommer efter graviditeten?

Når graviditeten slutter med en fødsel kommer der en vidunderlig baby ud af det. Det er starten på en lang række vidunderlige uger, hvor både du og din baby vil udvikler sig meget som mennesker.

Desværre slutter brugen af vores website her og du vil ikke kunne drage glæde af de mange brugbare informationer vi har, før du starter din næste graviditet – og tro mig, der vil du have ligeså mange spørgsmål.

Heldigvis har vi et partner website der hedder Babylife.dk. Her kan du i stedet rykke dine daglige, ugentlige eller månedlige besøg over og finde ud af alt hvad der er værd at vide om det at have en baby og være forældre. Det er et univers til forældre om deres babyer fyldt med artikler, guides og produktanmeldelser.

Det gode formål

Det gode formål er netop det mindset denne side bliver drevet med, derfor vil vi også godt støtte op om andre gode formål i denne verden. Præcis hvilke kan du se herunder, inklusiv en lille forklaring om hvorfor vi støtter disse formål.

Plastik Nej Tak

Der er i og for sig ikke noget i vejen med materialet plastik, det er den måde vi bruger det på som forbrugere der er noget galt med. Plastik kan bruges til rigtig mange gode ting og i visse tilfælde vil det være helt uundværligt. Der hvor vi fejler som samfund er når vi ikke formår at genbruge plastik, det ender op i naturen eller bruger engangsplast. Det vil vi gerne støtte op om at ændre!

Plastik – Nej Tak

Reklamer – Nej Tak

Reklamer kan være gode, men de kan så sandelig også være det modsatte. Vi har som virksomhed, som udgangspunkt, valgt at sige net tak til reklamer og er reklamebeskyttet i CVR-registret. Først og fremmest fordi vi gerne vil undgå at modtage diverse trykte reklamer til skade for miljøet, men også for at kunne arbejde mere effektivt og producere mere godt indhold til dig.

Reklamebeskyttelse
Reklamer – Nej Tak

Miljøvenlig Pakning

På deres hjemmeside skriver Miljøvenlig Pakning at hvis alle levede som vi gør i Danmark, så skulle vi bruge 3 planeter som jorden for at opretholde økosystemet. Derfor er det vigtigt for os at støtte om formål der gør jorden til et bedre sted og levedygtig for vores børn. Miljøvenlig Pakning er et sådan initiativ.

Miljøvenlig Pakning

MyPrivacy

Retten til privatliv er essentiel. Desværre bliver dit og mit privatliv krænket hver dag ved brug af ganske almindelige online tjenester. Dette sker i høj grad fordi os forbrugere ikke er klarover hvad virksomheder som Google og Facebook, samt de virksomheder der bruger disse værktøjer, indsamler, gemmer og videregiver af personlige oplysninger. MyPrivacy er et initiativ der i første omgang vil skabe opmærksomhed på dette problem og som sikre at websites er mere transparante omkring de personlige oplysninger de indsamler.

Plastik i Havet

Et andet plast initiativ vi støtter op om, er Plastik i Havet. Kort fortalt sætter de fokus på de store problemer der er med plastik i havet. Det gør de ved at indsamle bidrag fra private og virksomheder, som gør til indsamlingen af plastik fra havet. Ligesom vi ikke gider se plastik i naturen på land, gider vi heller ikke se den flyde rundt i havet.

Forenigo

Forenigo er et fantastisk initiativ der laver gratis hjemmesider til danske foreninger eller lignende gode tiltag. Et simpelt website koster gerne minimum et par tusinde kroner at få lavet og det er mange penge for en forening eller en virksomhed der gerne vil støtte et godt formål eller gøre noget godt for samfundet. Derfor vil vi også gerne støtte op om Forenigo og gratis hjemmesider til foreninger.