Omvendt terminsberegner

Man kan bruge terminsdatoen til at lave mange sjove beregninger, men en af dem der bliver brugt mest er den omvendt terminsberegner. Her udregner man hvornår man blev gravid udfra terminsdatoen, og prøver altså at finde det omvendte resultat.

Hvornår blev jeg gravid?

Du vil gerne vide hvornår du blev gravid. Brug beregnerne herunder og få svaret med det samme.

Den omvendte terminsberegner kan kun bruges hvis du kender din terminsdato. Svaret du får er med en vis usikkerhed, da det kan være svært at sige præcis hvornår du havde ægløsning, og dermed kunne blive gravid.

Din terminsberegning kan være forkert

Det er godt at have med i tankerne når du bruger denne beregner til at fastslå hvornår du blev gravid, at du kan have en forkert terminsberegning. Muligvis kan du ikke huske den første dag i din sidste menstruation, men det kan også være en tastefejl eller andet der gør at den er forkert.

Du kan til hver en tid bruge vores præcise terminsberegner til at finde din terminsdato, og derefter vende tilbage til denne side for at finde us af hvilken dag du blev gravid.

Den første gældende terminsdato bliver sat ved dit første lægebesøg, herefter kan terminsdatoen igen blive justeret ved nakkefoldsscanningen omrking uge 12.

Andre beregnere

  • Terminsberegner IVF/ICSI
  • Ægløsningsberegner
  • Graviditetsundersøgelser