Sider om graviditet, fosterudvikling og forældre

Ugeforuge.dk er en side hvor du kan læse om og følge graviditeten og fosterudviklingen uge for uge. Men det er også en side hvor vi skriver og oplyser om alt andet der vedrøre graviditeten, såsom det at blive mor og far, at blive storebror eller storesøster og en masse produktanbefalinger til dig der er gravid.

Her kan du se en oversigt over vores vigtigste sider, således du hurtigt kan finde frem til dem der er relevante for dig.

Graviditeten uge for uge overblik

Den mest essentielle del af vores hjemmeside er som sagt uge for uge guiden. Herunder er en oversigt over alle ugerne og de 3 trimestre en graviditet er opdelt i. Du kan klikke dig direkte videre for at få mere info, og tilbage hertil for at vælge en ny uge. Desuden kan du få samme overblik på forsiden.

Mere om graviditeten

Vi skriver som sagt en masse om det er blive og være gravid og har i den forbindelse også lavet en række meget brugbare ressourcer, der hjælper dig til at få en bedre graviditet. Nogle af de bedste artikler kan du se herunder og klikke dig direkte videre til.

  • Bliv gravid – Før du overhovedet skal bekymre dig om at være gravid, så skal du blive gravid. Det er ikke altid så lige til, men på denne side kan du læse alt hvad du skal vide om at blive gravid.
  • Graviditetsbøger – En af de bedste kilder til mere grundig information om en graviditet er bøger. Det gælder hvad end du er kvinde, mand, gravid, pårørende eller noget femte. Her kan du se de bedste graviditetsbøger.
  • Graviditetspuder – Den bedste fysiske støtte og aflastning du får under en graviditet er fra en graviditetspude, og tro mig der bliver brug for denne komfort. Find de bedste gravid puder i denne guide.